sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Tikkurilan asema 24.4.

Joni kävi taas "undercover" kyttäys-kuvaus-keikalla. Avuton suoritukseni havaittiin heti salakuvaukseksi. Uusia naamoja näkyy mutta sama meininki. Missähän nuo viettävät yönsä ? Kiva jos joku vois lähettää mulle kuvia ja videoita, julkaisen ne mielelläni. Tehdään tästä blokista kerjäläisten ilmiantopalsta. Uskon että teitä on muitakin jotka on kyllästynyt toimintaan.

HUOM: 26.3. kuvaamani rouva tapasivat tämän videon 2 vanhempaa miestä ennen siirtymistään kerjäyspaikoilleen, miehet liikkellä autolla...outoa ?

Ja jos jotakuta vituttaa tämä kuvaaminen niin voi vituttaa ihan rauhassa. Mua vituttaa enemmän se että suomeen tullaan loisiman ja käyttämään sosturvaamme hyväksi. Helsingin diakonissalaitoksella on oikein kerjäläiskeskus näiden "turistien" huoltamista varten, siellä voivat pestä vaatteita ja syödä eväitä jne. Tietenkin Diakonissalaitoksen henkilökunta on autuaan tietämätön että kerjäläisiä tuodaan ja viedään paikan päälle keskiluokkaa kalliimmilla autoilla, ei mitään järkeä... kyllä suomi on tyhmiä täynnä. Tästäkin maksetaan kiltisti verojen kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti