keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Mihin hävisi kerjäläismafian lerintäalue ?

Arvoisat kansalaiset ! Medkerjäre !

Tähän blogiin eksyvä voi ehkä huomata että olen kuluvan vuoden aikana ottanut silmätikukseni nuo ärsyttävät ryöstelijät - romanialaiset kerjäläiset ja vittumaisesti journalistisesti aloittelijamaiseen tyyliin kuvannut heidän toimintaa vantaalla jossa on selvästi organisoidun rikollisuuden piirteitä pakottajineen ja capoineen.



Ovat niin ärsyyntyneet että esim. heurekan puistoalueelle ei ollut meikäläisellä menemistä pitkään aikaan väkivallan pelon takia. Kaikki siksi että uskalsin aukoa päätäni (moneen kertaan keskellä katua ja suureen ääneen) siitä että suomeen ei saa tulla notkumaan asemalla, ryöstelemään paikallisia ja kerjäämään, vaan turistien on omattava riittävä matkakassa ja mentävä ihmettelemään nähtävyyksiä ja kulttuuririentoja.

Youtubeen olen ladannut melko liudan videoita jossa näette että mitä jokainen voi tehdä kadulla sen eteen johon poliisi tai viranomaiset ei puutu. Miksi kaikki tämä vaiva ? no siksi että alkoi tuntumaan siltä että virkavalta ei auta ja roskasakki alkoi leviämään koko seudulle yleistä turvallisuutta uhaten !
Ei suomeen tulla tekemään ihan mitä huvittaa !

MUTTA, nyt kesän vaihtuessa syksyyn nämä Vantaan Kerjäläiset(c) ovat hävinneet oudosti Tikkurilan kulmilta, ja surullisenkuuluisa heurekan parkki-ilmainen leririntäalue-paikkakin jäi kaipaamaan autoonsa majoittuvia lumeturistiryhmiä. Missä nämä romanikerjäläiset liikkuvat?


Toivon vihjeitä vantaalla asuvilta koska ei kohta ole mitään kuvattavaa!!!

Jon Rander ei ole oikea nimeni. En tietenkään paljasta oikeaa henkilöllisyyttäni koska mafia tulee kylään jos saavat tietää.

3 kommenttia:

  1. Hyvää työtä teet! Hats off to you! Kansalaisaktivismi taitaa olla ainoa asia joka puree, kun viranomaisia ei tunnu kiinnostavan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Kansalaisaktivismi, ja varsinkin väkivallaton kuvaaminen on hybä tapa toimia.

      Poista
  2. Merkkipuuntietä terrorisoidaan huolella. Parkkipaikka on täynnä näitä autoja ja pihassa pyörii 30-40 romania, tarinaa riittäisi näistä tyypeistä. Poliisit ovat tuttu vieras, isännöitsijä pyörittelee käsiään. Ne jotka hommaa pyörittävät eivät ole romaneja vaan kosovolaisia..

    VastaaPoista